Gustavs blogg om livet, politiken och universitetsstudierna

söndag, januari 06, 2008

To skägg or not to skägg

Jag tror inte jag rakat mig sen nyår... Oftast när jag kommer undan med att inte raka mig under en längre tid (oftast under ledighet eller sjukdom) så brukar tankarna komma på om jag inte ska skaffa skägg (igen). Jag tror jag testar med skägg nu igen, men jag tror det blir ganska kortvarigt. Kommer dock betyda att jag kommer se ut som en luffare i 1-2 veckor, men jag och andra får väl leva med det.

Tänkte börja jobba på riktigt nästa vecka, har inte tänkt att börja plugga även om det ligger i min ambitionsnivå att åtminstone repetera lite gammal kunskap. Däremot så måste jag nog hitta en arbetsplats. Har några uppslag, det får väl bli någon av kårerna, får se vem som har plats för mig, löften har getts så det återstår att se hur fulla dessa är.

Vad jag kommer "jobba" med? Tja, projektledarjobbet ses som halvtid (även om det snarare kommer vara heltid under perioder). Den andra halvan av min arbetstid kommer täckas upp av GFS, FFS Valnämnd och Casinot, plugget börjar först i mars/april för min del.

På måndag hade jag även tänkt att börja träna, känner mig fortfarande lite förkyld så jag får se om det blir fysiken eller något lite lättare.

Inga kommentarer: