Gustavs blogg om livet, politiken och universitetsstudierna

tisdag, juli 24, 2007

Facebook killed the bloggstar?

Min dator har helt pajat, jag har tur som fick låna en kompis bärbara burk från -97, så jag kan åtminstone surfa och kolla min mail under tiden som min dunderdator är på lagning. 

Alldeles för lite blogg har det blivit, men jag känner på mig att det kommer bli mer i Augusti. Däremot så har det blivit mer facebook, jag är inte så mycket för communities egentligen, och inte facebook heller (egentligen), men på något sätt så är man fast. Ta och testa själv om du inte redan har gjort det.

Imorgon så träffar jag och Göteborgs SSU-distrikt kongressdelegation en av kandidaterna till ordförande, nämligen Laila Naraghi, det ska bli intressant. Jag saknar någon av de fenomenala valberedningar som vi brukar ha inom kåren, som efter väldigt utförliga intervjuer och utfrågningar kommer fram till vem som är mest kompetent för jobbet, men det ska nog gå att bilda sig en uppfattning ändå.

Det är inte utan att det känns lite konstigt att vara med i delegationen som åker till kongressen, det var ju tre, fyra år sen som man var högt upp i smeten. Som "vanlig" medlem känns det ovant, men väldigt spännande att få åka och diskutera allmän politik i fem dagar i Örebro. Förhoppningsvis så blir det rapporter på bloggen, direkt från kongressen.

Mina nattpass på kasinot har påverkat mina sömnvanor även på fritiden. Så mycekt dålig tv även sent på natten har det blivit. Det har stärkt mig i min övertygelse om att apor och uttrar är ett hot mot mänskligheten, idag pinnar och stenar som verktyg för att hitta mat, imorgon kärnvapen. ;-)

Nu är det dags att sluta, jag ska lämna in min dator på lagning och eventuellt fönstershoppa en dokumentförstörare innan mötet ikväll.

1 kommentar:

Joanna sa...

Ansiktsboken är skiten!